Account Manager – Netherlands

Bijt jij je vast, niet alleen in onze producten, maar ook in je sales opdracht? Jouw taak is om op zo veel mogelijk plaatsen onze verantwoorde snacks in de schappen te krijgen! Zorg jij voor verdere groei van MadeGood, maar ook voor meer gezondere & lekkere tussendoortjes én een duurzame wereld.

Wat mag je gaan doen?
Je bent verantwoordelijk voor de groei en ontwikkeling van de verschillende verantwoorde snacks van MadeGood. Daarbij bouw je aan je netwerk (of neem je je reeds bestaande netwerk mee en breidt deze verder uit) in retail, foodservice en natuurlijke voedingsproducten. Je werkt op basis van een gedegen sales plan aan de verdere opbouw van de merken MadeGood en Good To Go.

Door jouw gestructureerde sales acties weet je een sterke groei te realiseren voor onze mooie producten. Je werkt op basis van marktanalyses en ontwikkelingen. Je weet wat er speelt in de markt en past de sales strategie erop aan om een zo hoog mogelijk rendement te behalen. Je bent medeverantwoordelijk voor de investeringen in het sales budget.

Je werkt in heel Nederland en bezoekt verschillende relaties in en buiten je netwerk. Jij bent het gezicht van MadeGood in Nederland!

Deze klanten in het buitenland zijn overtuigd van MadeGood! Zorg jij voor een groter aandeel in de Nederlandse markt?

Wat breng jij mee?

Je bent een energiek, enthousiast persoon. Een echte netwerker die vanuit het opbouwen van sterke relaties een sterke groei kan realiseren. Je bent een zelfstarter, zoekt altijd naar nieuwe mogelijkheden om de verschillende brands te laten groeien. Je bent creatief, zodat je met promotionele acties de potentiele klanten kan verrassen. En verder:

Hbo-diploma in richting sales/ marketing.

Minimaal drie jaar ervaring in sales rol sterke pré is ervaring in supermarktbranche/ Health Food/ Organic.

Bewezen trackrecord in ontwikkelingen van nieuwe markten en klanten.

Je spreekt en schrijfvaardigheid in Nederlands én Engels zijn uitstekend.

Je steentje bijdragen voor een fijne omgeving voor iedereen (ook in de toekomst) vind je belangrijk, net als wij. Zo produceren wij onder andere biologisch en ‘’Zero Waste’’. Ook hebben wij hebben een sterke focus op maatschappelijk verantwoord ondernemen waardoor wij ons inmiddels, naast slecht een paar duizend organisaties wereldwijd, een ‘Benefit Corporation’ noemen.

Wie zijn wij?
MadeGood produceert zijn smaakvolle producten in een allergenen-vrije omgeving. De producten zijn 100% biologisch en vrij van de meest voorkomende allergenen. De granola snacks bevatten tevens vitamines uit 6 verschillende groenten. Onze productielocatie bevindt zich in Canada. Vanuit ons kantoor in Hoofddorp bedienen wij onze Europese klanten. Wij liggen al in de schappen van diverse winkels in Nederland en vele andere Europese landen. Aan jou de taak om onze groei nog sneller te laten verlopen. Meer weten over onze organisatie? Bezoek onze website!

MadeGood with people in mind

MadeGood heeft een visie waarbij wij duidelijk onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Zo betalen wij onze medewerker geen minimumloon maar “living wage”. Mede hierdoor is de betrokkenheid in ons bedrijf hoog en het verloop laag. Naast onze medewerkers ondersteunen we ook maatschappelijke organisaties die het leven van kinderen verbeteren door middel van voeding, medische ondersteuning en onderwijs. Kinderen zijn de toekomst en verdienen de beste start in het leven.

Wat bieden wij jou?

Een zelfstandige, flexibele baan met volop uitdaging en mogelijkheden.

Een mobiel en laptop.

Een auto van de zaak.

Een producttraining op ons hoofdkantoor in Canada.

Een marktconform salaris.

Meer weten?

Bel dan met Andy van Ham (Vice President Sales Europe) via 06 463 98 405.

Direct solliciteren mag natuurlijk ook!